IK WIL EEN PUPPY
IK WIL EEN PUPPY .BE :: kies een puppy
Share

terug naar het overzicht


Onze puppies

Australische Herder

[ deze hond/puppy is niet langer te koop, Klik hier als u graag op de hoogte wordt gehouden wanneer we deze terug voorradig hebben. ]


Wij hebben een prachtig nestje Australian Shepherd pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. Ze zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een Europees paspoort bij en we verkopen de pups onder garantie. Als je een pup koopt krijg je ook een kilo Opti Life puppybrokken mee die de pups hier gewoon zijn. De vraagprijs is 595 euro.
 

Klik hier indien u een vraag heeft over deze puppy of deze wenst te kopen.

 

beweging

  

Australische Herder hebben heel veel beweging nodig. Het zijn van oorsprong werkhonden. Wanneer Australische Herder gebruikt worden voor het hoeden van schapen, kunnen ze tot 100 km per dag lopen. Een grote tuin of een plaats waar de hond zich kan uitleven is dus zeker een aanrader.

waken

  

Een Australische Herder is een heel goede waker die zijn baas en zijn thuis met overgave verdedigt, maar zelden agressief is.

grootte

  

Reutjes tot 53 cm, teefjes tot 48 cm

kleur

  

Verschillende kleuren

vacht

  

Halflange vacht

kindvriendelijkheid

  

Doordat de Australische Herder van nature een veehoeder is, zal hij uit verveling nog steeds gaan proberen te hoeden, dit kan ook gebeuren met een groepje kinderen. Over het algemeen zijn ze echter heel zachtaardig en vormen kinderen geen probleem.

opvoeding

  

De intelligentie van een Australische Herder is zowel een voor- als een nadeel. Ze leren enorm snel commandoís aan, maar ze weten ook zeer goed wat ze wel en niet willen doen. Australische Herders zijn makkelijk in de omgang als ze maar genoeg afleiding hebben om verveling tegen te gaan.

verzorging

  

De vacht van een Australische Herder moet regelmatig gekamd worden, vooral in de ruiperiodes.

geschiedenis

  

De Australische herder is het australische broertje van de Border Collie (uit Engeland). Het zijn zeer intelligente honden die oorspronkelijk gekweekt zijn met het oog op het hoeden van schapen. Ze kunnen net als de border collie tot 3000 commando's aanleren.

terug naar het overzicht

Ik wil een puppy

BE0478.837.035
NV Evee HK14705243

Tel.: +32 11 82 18 88
Tel.: +32 475 70 86 77
info@ikwileenpuppy.be
Blookstraat 12
3520 Zonhoven
BelgiŽ

NL EN FR