IK WIL EEN PUPPY
IK WIL EEN PUPPY .BE :: garantie
Share

Gezondheidsgarantie

Garantie op een hond, het klinkt misschien absurd, maar het is toch nuttig. Een hond is namelijk een levend wezen en kan, net zoals mensen of eender welke andere levende wezens ziek worden. Om deze reden is de garantie in het leven geroepen. Niemand gaat er vanuit deze nodig te hebben, maar zelfs de beste onder ons worden ooit ziek, bij honden is dit hetzelfde. Daarvoor, moest het geval zich voordoen dat er enig probleem zou zijn, bent u blij dat u deze garantie geniet.

Wanneer u een pup bij ons koopt krijgt u twee garanties: een garantie op ziektes en een garantie op erfelijke gebreken.

Ziektes

Op vlak van ziektes valt alles onder garantie binnen de incubatieperiode van de ziekte. Met andere woorden: zolang de ziekte van hieruit kan meekomen, heeft u garantie. Op die manier bent u zeker van uw stuk als u een puppy bij ons aankoopt. Natuurlijk doen wij er zelf alles aan om de kans op een probleem achteraf zo klein mogelijk te maken. Zo zijn alle pups ontwormd, ontvlooid en met de beste vaccins beschikbaar gevaccineerd. Verder worden ook alle pups tegen kennelhoest gevaccineerd. Indien u ooit naar een hondenschool wil gaan, is dit een vereiste.

Erfelijke gebreken

Ook op erfelijke gebreken geniet u een garantie. Deze duurt 2 jaar. Moest uw hond een erfelijk gebrek hebben, zal hij dit binnen deze periode vertonen.

Dierenarts

Wanneer u uw pup bij ons koopt, mag u voor iedere ziekte binnen de incubatieperiode gratis naar onze dierenarts gaan. Deze verhelpt op onze kosten elk probleem dat zich enigzins zou voordoen. Onze dierenartsen zijn dr. Anneleen Devroey en dr. Marjolein Fredrix, twee dames die zich met passie ontfermen over ieder levend wezen dat hun hulp nodig heeft!

Klik op hun logo hieronder om hun website te bezoeken!

garantie

Ik wil een puppy

BE0478.837.035
NV Evee HK15705524

Tel.: +32 475 70 86 77
U kan ons mailen via:
[email protected]
Blookstraat 12
3520 Zonhoven
BelgiŰ

NL EN FR